Εγκαταστάσεις δικτύων Wifi

Ο επαγγελματικός χώρος σας αλλά και οι επιχειρήσεις που διαθέτουν κοινόχρηστους χώρους (όπως τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, οι καφετέριες ή ακόμα και τα beach bar) χρειάζονται άμεση και γρήγορη πρόσβαση στο Ίντερνετ. Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας μελετά και ρυθμίζει την σύνδεση όλων των συσκευών που βρισκονται στον χώρο σας στο Διαδίκτυο, είτε ενσύρματα είτε με την εγκατάσταση ασύρματου δικτύου και σημείων πρόσβασης (access points) σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

steven-spassov-99591.jpg

Σε συνεργασία με την Lexis, μια από τις πιο πεπειραμένες και εξειδικευμένες εταιρείες στο χώρο της μελέτης σύγχρονων τεχνολογιών εφαρμογής security και ολοκλήρωσης ενσύρματων και ασύρματων τηλεπικοινωνιακών δικτύων, η Τεχνοργάνωση αναλαμβάνει:

  • Την μελέτη του χώρου που πρόκειται να εγκατασταθεί το δίκτυο (τετραγωνικά, όροφοι, υλικά κατασκευής κτιρίου, κ.α.)
  • Αγορά απαραίτητου εξοπλισμού (Router, Modem, Access Points, Switch, UPS etc.) μετά από συμφωνία με τον πελάτη.
  • Εγκατάσταση απαραίτητης καλωδίωσης και εξοπλισμού δικτύου.
  • Ρύθμιση εξοπλισμού με σκοπό την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του δικτύου.
  • Επιπλέον, παρέχονται και ειδικές υπηρεσίες, όπως η διατήρηση του ιστορικό του δικτύου, σύνδεση μέσω λογαριασμού Facebook του πελάτη και αποθήκευση του email του, έλεγχος όγκου δεδομένων, έλεγχος και απαγόρευση πρόσβασης σε συγκεκριμένα περιεχόμενο και ιστοσελίδες.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για ένα δωρεάν ραντεβού προκειμένου να γίνει η εκτίμηση των αναγκών σας και του συνολικού κόστους εγκατάστασης.