Ασύρματη παραγγελιοληψία

 Τα συστήματα παραγγελιοληψίας χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα για περίπου 25 χρόνια και δίνουν ουσιαστική βοήθεια στην ταχύτητα αλλά και την οργάνωση μαγαζιών εστίασης, καφέ, μπαρ κτλ.

Συνήθως αποτελούνται από μία κεντρική μονάδα διαχείρισης, πολλαπλούς εκτυπωτές και ασύρματα PDA (Android) ανάλογα με τις ανάγκες του μαγαζιού, καθώς και μία κεραία ασύρματης επικοινωνίας με τα PDA, ανεξάρτητη από το δίκτυο WiFi των πελατών του μαγαζιού.

ασυρματη-παραγγελοληψία

Η Τεχνοργάνωση, σε συνεργασία με την Witec, μία εκ των κορυφαίων εταιριών λογισμικού ασύρματης παραγγελιοληψίας στην Ελλάδα, αναλαμβάνει την διεκπεραίωση ολόκληρης της εγκατάστασης, από την μελέτη του χώρου και την εγκατάσταση του λογισμικού, μέχρι το "πέρασμα" των μενού και την εκπαίδευση του προσωπικού, συνεχίζοντας ασφαλώς και την υποστήριξη για οποιαδήποτε βλάβη ή πρόβλημα προκύψει. 

Τα συστήματα ασύρματης παραγγελιοληψίας θεωρούνται απαραίτητα για τα παρακάτω είδη καταστημάτων:

  • Εστιατόρια, Ταβέρνες και όλα τα μαγαζιά εστίασης

  • Καφετέριες, Ζαχαροπλαστεία

  • Μπαρ (beach bar, πισίνες, νυχτερινά)

Μπορείτε να ζητήσετε ένα ραντεβού για επίδειξη ενός τέτοιου συστήματος στον χώρο μας, καθώς και να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και το πως μπορεί ένα τέτοιο σύστημα να βελτιώσει την καθημερινή λειτουργία της επιχείρησή σας.