Πιστοποίηση για τις πλατφόρμες Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης Smart της Εpsilon για την Τεχνοργάνωση

Η ομάδα της ΤΕΧΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ εξασφάλισε με απόλυτη επιτυχία  στις ειδικές διαδικασίες  την πιστοποίησή της ως  επίσημος συνεργάτης της ΕPSILON NET,  της πρωτοπόρου εταιρείας  στις καινοτόμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες και ειδικότερα στην Smart Πλατφόρμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης των επιχειρήσεων.

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση Epsilon Πιστοποίηση

Το τεχνικό προσωπικό της ΤΕΧΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ είναι πλέον και επίσημα σε θέση να διασφαλίζει την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και υποστήριξη  προς τους πελάτες της,  παρέχοντας  τηλεφωνικά , online ή με επίσκεψη στον χώρο σας υπηρεσίες εκπαίδευσης , ενημέρωσης  και παραμετροποίησης  στα προγράμματα και στις εφαρμογές της ηλεκτρονικής τιμολόγησης  ή ολοκληρωμένων εφαρμογών μηχανογράφησης για οποιοδήποτε είδος επιχείρησης.

Μηχανογράφηση MYDATA

Ξενοδοχεία και επιχειρήσεις ενοικίασης δωματίων μακροχρόνιας ή βραχυχρόνιας μίσθωσης, εταιρείες ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων μπορούν να βρουν τις ιδανικές εφαρμογές μηχανογράφησης για τη λειτουργία και την διαχείριση πελατών, προσωπικού και υπηρεσιών.

Επιχειρήσεις λιανικής και χονδρικής πώλησης μπορούν να εξυπηρετούν άμεσα με οθόνη γρήγορης πώλησης και ολοκληρωμένο κύκλωμα παραστατικών και παρακολούθησης αποθήκης.

Δικηγόροι, αρχιτέκτονες, μηχανικοί και γιατροί μπορούν με εξειδικευμένες λύσεις να εκδίδουν μηχανογραφημένα παραστατικά  και να παρακολουθούν έσοδα και έξοδα.

Hλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, ξυλουργοί και τεχνίτες πάσης φύσεως, μεταφορικές εταιρείες και μικροπωλητές εξυπηρετούνται με εφαρμογές που μπορούν να παρακολουθούνται από λαπτοπ, κινητό τηλέφωνο ή τάμπλετ ώστε να έχουν πρόσβαση στη λειτουργία της επιχείρησης τους από οποιοδήποτε σημείο βρίσκονται.

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε στην επιλογή και παραμετροποίηση του κατάλληλου πακέτου Smart Ηλεκτρονικής τιμολόγησης ή να σας συμβολεύσουμε για την αγορά του ολοκληρωμένουμε λογισμικού Pylon!

Είτε στον ειδικό χώρο εκπαίδευσης για τις εφαρμογές μηχανογράφησης, είτε με την χρήση απομακρυσμένης πρόσβασης το προσωπικό μας μπορεί να σας καθοδηγήσει για την σωστή λειτουργία της πλατφόρμας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail στο epsilon@ technorganosi.gr ή μέσω τηλεφώνου για να βρούμε μαζί την ιδανική λύση για την μηχανογράφηση της επιχείρησης σας, κάνοντας το επόμενο βήμα για το μέλλον.
Περισσότερες πληροφορίες για την Smart Πλατφόρμα της Epsilon μπορείτε να βρέιτε εδώ.